Jeg er lige blevet færdig med denne her mellemlægsserviet, og for at få stivet den korrekt har jeg blot skyllet den op i lidt vand tilsat lidt kartoffelmel.

Dog har jeg gjor det lidt på slum, og det plejer nu at gå godt. Skulle det ske at den bliver for stiv, kan man blot skylle den let op i rent koldt vand.’

Det er vigtigt, at mellemlægsservietten bliver spændt ud  på noget man kan sætte nåle i. Her har jeg brugt en flamingoplade, som formentlig har været i en forsendelse vi har fået med posten på et tidspunkt. Pladen kan sagtens bruges igen og igen.

opskriften på denne serviet kommer med i bogen “Livet på Egegaarden”, som udkommer i slutningen af året.

2 Kommentarer

 1. Marianne Lilleøre

  Hej Berit, hvor er den fin. Jeg mener, du på et tidspunkt har lagt opskriften op på din blok. Kan det ikke passe? Jeg har nemlig hæklet en der ligner, bare i rød. Jeg havde nogle rester pilikano nr 5., som jeg hæklede den i. Den blev også rigtig fin. Men vist lidt størrer. TAK for opskriften. Jeg regner med at skulle igang med en gul også. Det passer jo til påsken. Men lige nu strikker jeg sokker.En af vore bekendte kom med 10 bundter garn, om jeg ikke ville strikke sokker til ham. Med venlig hilsen Marianne

  Svar
  • Husmoderen

   Hej Marianne
   Det er så pinligt det her for jeg ser først dit indlæg nu. Jeg beklager dybt.

   Tak for dit kompliment om min mellemlægsserviet.
   Jo jeg har vidst lagt den op før, og det er mange år siden. Dejligt at du har brugt opskriften.

   Sokker- uha det strikker jeg også mange af fortiden. Det må jo være sådan at familien holdes varme om fødderne. Ja jeg strikker også til de nærmeste venner og bekendte- hvis de spørger meget pænt 😉

   God håndarbejdslyst til dig.

   De bedste hilsner
   Husmoderen

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere