Efterår er lige med høst- porre

af okt 15, 2021Fremhævede indlæg, Have0 Kommentarer

I Sverige og i Norge kalder man efteråret for høst. Det mener jeg er mere passende at kalde denne årstid, fordi det er nu vi høster de sidste afgrøder, og gemmer til vinterforråd.

Dog kan man købe frugt og grønt hele året i supermarkederne, men det gør vi ikke. Vi har jo som bekendt muligheden for at dyrke det, mest af det vi skal bruge, selv. Derved spare vi penge og vi mindsker CO2 udslippet væsentligt.

I dette indlæg vil jeg vise jeg hvordan vi opbevare vore porre. 

Det er nu porrerne skal graves op, for derefter at blive gravet ned igen. Ja det lyder tosset, men det er det ikke. Porrerne graves op således at deres rødder kommer fri af jorden. Derefter slås jorden af og de kommes ned i et stort hul, sådan at de står i en stor klump. Se blot på billederne hvordan det skal gøres.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere