Hos Børstenbinderen

af mar 17, 2021Fremhævede indlæg, Husholdning0 Kommentarer

 

Her til formiddag var vore ældste søn, Kristian og undertegnet en tur på Agersø, for at besøge børstenbinderen- vi manglede vare i vore lille butik.

Vore børstenbinder hedder Svend og er en fantastisk rar mand. Svend er 100 procent blind og arbejder derfor for Blindes arbejde.

Blindes arbejde er et rigtig godt koncept og de laver mange fine ting ud over de her børster, men Svend laver altså kun børster og koste.

Det er vigtigt for os her på Egegaarden at vi har gode og solide arbejdsredskaber, derfor bruger vi Svend, når vi skal have nye børster og koste. Svends produkter er meget bedre og holder meget længere end de børster og koste vi kan købe andre steder. Nuvel de koster så også noget mere, men når de så holder tilsvarende længere inden de bortskaffes, så er det jo godt.

Ligeledes skylder vi jer at sige at alle de materialer Svend anvender er natur materialer. Der er intet plastik i de produkter.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere