Første ret til kogebogen ……..

af jan 30, 2021Fremhævede indlæg, Livsstils- og kogebog, Madopskrifter0 Kommentarer

 Så er Fru Christine Holm Arboe, fotograf/ med skribent, og jeg i gang med kogebogen. Den første ret er nu lavet, og såvel fru Christine som jeg kunne se på testpanelet, at maden var faldet godt ud. Jeg kan fortælle Dem, kære læser, at de blev mere end mætte.

Hvad menuen var må De, som læser, vente med at få at se når bogen kommer.

Vi vil naturligvis holde Dem underretter om arbejdet og processen hen ad vejen. Men mon ikke De kan glæde Dem. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere