Fint besøg fra Familie Journalen

af jan 23, 2021Medier0 Kommentarer

Her forleden dag havde vi den store ære at kunne byde velkommen til Gretha, som er journalist for blandt andet familie Journalen. Med sig havde hun fotografen Kaspar, som tog nogle billeder af Minna Rosa, Ingrid Marie og jeg- sådan lidt forskellige steder i huset. Jeg så lidt af billederne og jeg tror at de blev gode.
Hvordan kommer man så i kontakt med en journalist fra et landsdækkende ugeblad. Det er ret simpelt for det var nemlig Gretha ringede mig op for noget tid siden. 
Hun kunne godt tænke sig at skrive en artikel, med fokus på det at være hjemmegående husmoder i dette herrens år 2021. Så om jeg ville stille op til et interview? Svaret var naturligvis “ja”.
Vi takker aldrig nej til journalister der gerne vil tale med os om hvorfor vi lever som vi gør, og hvordan vi gør det. Det er med til at skabe opmærksomhed på, at man godt kan leve et godt liv for få midler.
Håber I vil læse med når bladet udkommer- der går nok lige lidt tid inden det sker.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere