Af hanen, lavede vi suppe

af jan 19, 2021Madopskrifter0 Kommentarer

Lidt ideer til hvor langt man kan få en kogt hane til at strække.

Forleden dag kogte vi en hane, og af den fik vi lavet lidt tarteletfyld. Det gave os aftensmad i 2 dage.

Det vi havde kogt dyret i lavede vi suppe af, og der var til yderligere 2 middage.
Se det kalder jeg da alt andet end madspild.

Opskriften kommer med i kogebogen som Egegaarden laver i samarbejde med fotograf Christine Holm

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere