En gammeldags måde….

af nov 16, 2020Husholdning0 Kommentarer

I weekenden kom min mor forbi, hun hjalp mig med at stryge og rulle.
Jeg elsker når mit strygetøj og mine duge er ordnet således, at de pænt kan ligge i skabene.
Det ser nu godt ud, når man har et skab fyldt med rullet duge. 
Der ser nu også godt ud når man lægger en pæn rullet dug på bordet, når man skal have selskab.

 På billederne ser I hvor meget vi har fået fra hånden.

Her er både servietter, kapper (til hovedet), viskestykker, servietter, forklæder, gardiner og sengelinned.

Alt er koldrullet på min gamle rulle.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere