Børnebørn skal lærer af den ældre generation

af sep 23, 2020Familieliv0 Kommentarer

 I vore familie er det sådan at alle må bidrage til arbejdet, også de helt små. 

Vore to guldklumper er og har altid været med i vort arbejde. Dog er der ting de er for små til endnu, men her er det vigtigt at vi tager dem med eller på anden vis lærer dem de ting vi kan. Det giver dem bedre mulighed for at danne deres egen identitet og færdigheder, som de voksne de engang skal blive.

Ingrid fik jeg ikke lige et billede af de hun hentede æg i hønsehuset. Ingrid elsker de høns over alt på jorden, og hun vil rigtig gerne være med. Ingrid er også med til at lave mad, vaske op, hente brænde og meget mere. Hun er med til de ting hun kan, og hun forlov til at prøve sig frem. Her på gården er det helt i orden at fejle. Det er vores fejl vi lærer af, ikke sandt?

Minna Rosa er helt ferm til at væve. Det kan faktisk fange hende så meget, at hun arbejdede med det i halvanden time. Ja hun blev så glad for det at hun ønskede, at hun kunne lærer sine kammerater det i børnehaven. Minna Rosa har en drøm om at lærer de andre børn, i børnehaven, at væve. Derved kan de  væve sammen med deres mormødre. Det er da en fantastisk tanke, ikke?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere