Sol, sommer, gedekød og vævning

af aug 8, 2020Årets gang0 Kommentarer

 På en varm sommerdag som denne, kan husmoderen ikke andet end at væve viskestykker og læse om det lækre gedekød og oste fra Gedekær.

Gedekær er en lille gård som ligger tæt ved os. Ejeren af Gedekær er en af vores gode bekendte, som vi køber noget godt kød og oste fra.

Jeg skulle egentlig have været i haven i dag, men det er alt for varmt til at være ude for en viking som jeg. 
Men selvom det er varmt, kan jeg ikke bare smide mig hen og lave ingenting. Det er der simpelthen ikke tid til. Der er altid noget der skal laves her på gården.
Derfor må jeg finde på noget jeg kan lave inden døre, som ikke kræver det helt store af mig. Det gør vævningen ikke. 
Vi har en del som har spurgt hvornår der kommer nogle hjemmevævet viskestykker i vore lille gårdbutik, så de kan se dem. Derfor må jeg jo i gang med at få lavet nogle stykker.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere