Ribsgelé

af jul 18, 2020Madopskrifter0 Kommentarer

Præcis nu er tiden inde til at få plukket lidt ribs til ribsgelé. Bærerne skal være knapt modne, fordi de da indeholder mest pektin. Pektin er et stivelsesstof som er i frugt og mange bær inden de bliver helt modne.

Egegaardens opskrift på ribsgelé, finder du i et tidligere indlæg, som du finder under fanen “vore favorit indlæg” øverst på bloggens forside.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere