Hjemmegående- jamen hvad laver du så?

af jul 3, 2020Familieliv, Husholdning2 Kommentarer

Se det er et spørgsmål jeg får rimeligt ofte får, og svaret er det samme hver gang.

Jeg spinder uld, væver, strikker tøj/strømper/håndklæder/grydelapper/karklude/ vaskeklude, passer hus og hjem, laver mad (alting fra bunden), stryger, ruller tøj, passer køkkenhaven, høns, ænder, muger ud, syr, laver regnskab, husholdningsbudget, høster, vasker tøj, passer kyllinger og meget meget mere.
Ja hvis man vil vide noget om vort liv, så er man meget velkommen til at se de forrige indlæg. Det vil give et godt billede af hvad tiden går med.
Jeg har faktisk ret travlt, men det er ikke noget der gør noget for jeg elsker mit arbejde.
Nogle af billederne neden for er fra tidligere indlæg.

Min dag starter klokken 7 om morgenen og slutter ved 21-22 tiden om aftenen. 
Jeg starter dagen med at fodre dyr, og så går jeg ellers i gang med dagens gøre mål (læs ovenfor).
om aftenen laver jeg håndabejde, og det tæller også som arbejde. Det er der ikke mange der vil sige at det gør. Mine timer er nøjagtig lige så meget værd som andres, altså de som arbejder på kontor, sygehus eller med kloak. Derfor skal håndens arbejde også betragtes som et reelt stykke arbejde.
Når man regner arbejdstimer ud på ugebasis er det omkring 100 timer. Det er meget, men jeg klager ikke, for jeg holder meget at det jeg laver, og min familie forstår vigtigheden i det.

2 Kommentarer

 1. Kirsten

  Hvor er det synd, at alt det der laves i hjemmet ikke regnes for mere, end det gør. Dels er det selve det meningsfyldte arbejde, dels er det den ro og harmoni, der skabes derved. Tænk ikke at skulle stresse ( jeg ved godt at der kan være noget, der skal nåes), men børn / børnebørn får et andet forhold til dyr, og de lærer, at ikke alt behøves købes i en butik. Det bedste man kan give sine børn/ børnebørn er tid og opmærksomhed

  Svar
 2. Husmoder

  Kære Kirsten
  Tak for dit indlæg 🙂

  Hvor har du dog ret.
  De bedste Husmoderhilsner
  Berit

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere