Hindbær, guldklumper og livskvalitet

af jul 7, 2020Familieliv, Have, Madopskrifter0 Kommentarer

For en del år siden stod vi simpelthen af ræset- vi kunne ikke holde til den fart samfundet har i dag. Vi valgte vores familie.

Da vi træf det valg havde vi endnu ikke fået børnebørn, men som tiden gik skulle vores valg vise sig at være det bedste for, først og fremmest, vores helbred og dernæst for vores familie som helhed.
De stress symptomer som vi var begyndt at få er nu næsten væk, men vi kan mærke at der ikke skal meget til før de viser sit grimme grimme ansigt igen.
Tiden gik og vi gik med. Vi fik børnebørn, som er det bedste ved at have fået børn- alt det man har med sine børn viser sig nu at have været det hele værd.
Vores 2 små guldklumper kommer tit forbi morfar og mormor, og sikke dog en fornøjelse det er. Her er de med til at plukke hindbær.
Jo vi nyder dem skam i fulde drag.
Alt det ville vi været gået glip af hvis vi ikke have lyttet til de faresignaler vores kroppe kom med. I værste fald kunne vi være døde.
Nyd billederne og tænk over din hverdag- hvad vil du bruge resten af dit liv på ?
En arbejdsgiver som betaler dig for at gå ned med flaget? Eller på det som virkelig betyder noget?
Vi har valgt, fordi vi ikke kunne følge med.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere