Så er det i høj grad rabarbertid

af maj 4, 2020Årets gang, Have0 Kommentarer

 
Nu er det atter blevet tid for at høste de første rabarber.
 På billederne ser I gårsdagens høst fra Egegaarden.
 
         
De nye rabarber skal jeg fryse til vinterens forråd, men jeg vil dog tage nogle af de næste hold fra til at lave en ny opskrift på rabarber is.
 
En opskrift med friske rabarber 
 
Forleden lavede vi rabarber is, som smagte fortræffeligt.
 
Op skriften kan du finde i et tidligere indlæg på bloggen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere