Nyt forklæde

af apr 22, 2020Håndarbejde, Syning0 Kommentarer

Alle mine forklæder er efterhånden blevet så slidte, at det er nødvendigt at få syet nogle nye.
Da jeg ikke havde noget mønster at gå efter, gjorde jeg det at jeg tegnede et af de andre op på et stykke mønsterpapir.
Det nemt og ret simpelt.
Se blot resultatet her.

På de 2 nederste billeder har jeg forsøgt mig med nogle af de finesser, som min maskine kan. Resultatet er jeg ikke helt tilfreds med for, det er blevet lidt skævt. Men sjovt er det at sy de små finurligheder på tøjet.
Det sætte et personligt præg, syntes jeg.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere