Kan I gætte hvem jeg er 2?

af feb 3, 2020Syning0 Kommentarer

På billedet ovenfor har jeg lagt mønsterdelene op på stoffet. Jeg bruger gerne mange knapnåle når det er noget elastisk stof jeg skal klippe og sy i. Derved har man bedre “styr” på arbejdet.
på den model jeg bruger er ærmerne lange, men det skal de ikke være til den pige jeg syr. Det skal gerne ende ud med at være en t-shirt kjole.
Hvem mon det er til?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere