Rødbeder og spareråd

af okt 1, 2019Husholdning, Madopskrifter0 Kommentarer

I dag har jeg syltet et nyt hold rødbeder sammen med vore barnebarn, Minna Rosa. Det er ikke så meget syltningen jeg vil skrive om, men det at jeg denne gang har genbrugt eddiken fra tidligere syltninger.

Man kan selvfølgelig ikke bare blive ved med at kunne genbruge eddike fra tidligere syltninger, men to gange kan den sagtens bruges.

Jeg gør det at jeg hælder eddiken på en gammel eddike dunk når vi har tømt et glas rødbeder. Når jeg så skal sylte igen koges eddiken blot op, uden at tilsætte noget, og hældes over det nye hold rødbeder.

På manillamærket skriver jeg at det er 2. syltning, så ved jeg at eddiken skal bortskaffes når glasset er tømt.

Når du har haft købt et glas færdigsyltet rødbeder, kan du sagtens gemme den eddike også. Den har med garanti ikke været brugt mere end den ene gang.

Når jeg gør det på denne måde spare jeg både eddike og sukker.

OBS
Sørg for at glassene til syltningen er helt rene og skoldet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere