Nyt/gammelt køkkenskab

af jul 12, 2019Husholdning0 Kommentarer

Hvis blot man søger længe nok, som finder man det man leder efter. Bare se her


Efter mange års søgen efter det perfekte køkkenskab, lykkedes det mig forleden at finde det på nettet.
Min mand sleb det ned og hængte det op for mig. Forinden havde jeg vasket det af og hæklet nye  hyldeborte.
Det passer mig så fint at finde noget gammelt som andre ikke kan bruge længere. Det er jo i fin overensstemmelse med at vi skal bruge det vi har. Det ved formindsker vi vores affald væsentligt.

 På billedet ovenfor ser du hyldeborterne og min broderede lavendelpose. Hele skabet dufter af lavendel når jeg åbner det. 
Det er så dejligt.
Herunder får du en rundvisning i mit køkken, for det er lige blevet malet og ordnet, så nu er det værd at vise frem igen.

 Hvis I ser oven på dette køkkenskab, der står tre bøtter. De har været brugt som remedier i Katrine Larsens (grisehandleren fra matador) køkken. Så jo de er kendte i hele Danmark, og sikkert også i andre lande hvor Matador har været vist.
Dem er jeg meget glad for og passer godt på dem. Jeg har fået dem i gave af mine børn, sammen med andre remedier fra Matador.

 Det skilt der hænger på væggen, syntes jeg passer så fint i farven til såvel væggen som skabet, og så er det da et lidt sjovt skilt, ikke?

Her ser du mit brændekomfur som jeg bruger om vinteren til at lave mad på, bage og stege. Det er også mit kæreste eje, og jeg vil ikke for noget i verden undvære det.

Håber mit køkken kan være til inspiration for andre som gerne vil gøre en forskel og have det lidt anderledes.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere