Endnu en dejlig værtindegave

af apr 1, 2019Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Kæreste læsere
Som I sikkert har læst om i tidligere indlæg, havde jeg for nogen tid siden besøg af et par dejlige damer. Damer som også læser denne blog.

Som så mange andre havde de en værtindegave med til mig. Jeg bliver altid glad for at få gaver om det være sig blomster eller noget andet, så bliver jeg glad. Ja jeg har såmænd engang fået 2 gæs, som lige var blevet skudt, og som jeg måtte plukke og ordne dagen efter. Så jo jeg bliver glad for hvad som helst kan I tro.

Nå men den ene dame havde et glas hjemmelavet remoulade med, og på glasset havde hun sat opskriften.
Se blot her.

Så hvis du søger lidt ideer til hvad du kan tage med på visit, næste gang du skal ud, så har du lidt inspiration at hente her.
Såfremt det er i orden med ophavsmanden for denne opskrift vil jeg naturligvis offentliggøre den her 

på bloggen.
Og for resten, jeg skylder jer at sige ” remouladen smager pragtfuldt “.

Tak for gaven og tak til jer alle jer læsere. I giver mig så meget.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere