Min mand finder på -gør han

af jan 21, 2019Familieliv, Husholdning2 Kommentarer

Noget af det garn jeg havde spundet på min rok var der gået kluder i. Jeg havde mistet enden og den er ikke nem at finde.
Så var det at min mand fandt på at bruge den dobbelte garnholder jeg lige havde købt. Med den kunne han knække det spundet garn ogbegynde at kører det over på en anden spole. Spolerne havde han sat på min dobbelte garnholder, og på den måde kom garnet fra den ene til den anden spole.
Det resulterede i at han på et tidspunkt nåede til den anden ende, der hvor han havde knækket garnet. Da bandt vi en lille knude, og fortsat derefter med at vikle over på den anden spole. Han kom så til den ende jeg havde “mistet” og dér bandt vi igen en lille knude og herefter kunne resten at det spundet garn kommer over på den nye spole.
Det var da genialt fundet på.
På den måde sparede han mig for en del arbejde, og for at smidde det spundet uld ud.

2 Kommentarer

 1. fru Jensen

  Det er bare så godt at være gift med en handyman. Jeg er heldigvis også gift med en af slagsen. Det har været til stor nytte da først tørretumbleren, og så vaskemaskinen begyndte at sige mærkelige lyde og gøre underlige ting. De er nu fikset begge to, vaskemaskinen er dog endnu ikke afprøvet. Den er ved at blive bakset på plads i dette øjeblik, men jeg regner da med den er i orden. Og så kostede det jo kun få hundrede kroner i reservedele i stedet for flere tusind til nye maskiner. Hurra for handymen!!! Knus og hilsner til dig og din handyman.

  Svar
 2. Husmoder

  Kære Kirsten
  Mange ta for dit indlæg.
  Igen jeg bliver bare så glad for at hører fra jer læsere.
  Jo en handyman må man da have, ikke mindst for at spare penge- smiler 🙂 😉

  Her fornylig skilte min handyman vore pilleovn ad for at støvsuge den i "maskinrummet", så holder den lidt længere.
  Så her er gør han jo også gavn.

  Glæder mig til at hører fra dig igen.

  De bedste Husmoderhilsner
  Berit

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere