Brunkager del 2

af dec 19, 2018Madopskrifter0 Kommentarer

Nu har brunkagedejen hvilet og er nu klar til at bruge.
Dejen kan godt være noget hård og virke tør, men så snart du begynder at arbejde med den på køkkenbordet bliver den mere medgørlig grundet hændernes varme.
Husk en grundig håndvask inden du begynder æltningen.
Jeg siger jer at der bredte sig en duft af brunkager i hele huset da jeg begyndte at arbejde med dejen.
der rulles

der prikkes ud

Og så bages der

De færdige brunkager er nu pakket i dåser

Inden lågene blev sat på smagte vi selvfølgelig på kagerne, og nøj hvor de smagte godt.
Jeg kan kun anbefale at du laver næste års dej klar allerede nu, for jo længere en brunkagedej ligger jo bedre er den.
Den kan sagtens holde sig til næste jul i køleskab, og den er forsvarligt lagt i en bøtte med et tætsluttet låg.
Jeg laver min nye dej mellem jul og nytår.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere