Nye træer på Egegaarden

af nov 5, 2018Have0 Kommentarer

Nu kom opdateringen om vore nye frugttræer. Læs gerne det sidste indlæg på bloggen.
Her ser I et indlæg fra efteråret 2018.
Det viser jeg jer fordi jeg vil om ikke så længe viser jer et sommerbillede af alle de træer vi plantede.
Så kan I nemlig følge med i hvordan det går med vore frugt og bær produktion her på gården.
Nu er det ved at være et stykke tid siden jeg har lagt noget ud på bloggen. Og grunden- jeg har simpelthen haft tralvt, på den gode måde.
Ikke alene har jeg været i landsdækkenden TV. Nej min mand, vores barnebarn og jeg har hentet nye frugt og bær træer i Jylland, og de er blevet plantet i vores baghave hvor vi også har vores køkkenhave.
Der hvor vores nye frugttræer er blevet plantet er i den kommende hønse/grisesti. Det er nemlig lidt smart for så kan høns og grise æde det frugt der falder ned. Og som tak får vi den dejligste flæskesteg og de skønneste æg.
Se det er hvad jeg kalder en cyklus.
Vi har plantet 6 æbletræer af forskellig art. Træerne er nøje udvalgt ud fra vores smag og behov, og således at vi har æbler fra sommeren til et godt stykke ud på vinteren.
2 pæretræer af forskellig art. Og sidst men ikke mindst har vi også plantet et kirsebærtræ. Jeg mener at det var en sen art, og at vores datter og svigersøn købte en tidlig art.
Voffar og Minna Rosa i fuld gang med beplantningen
Her står så de nye træer

I løbet af vinteren regner vi med at bygge nyt svine/hønsehus.
Det glæder jeg mig til.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere