Hvad er et pileanlæg ?

af aug 12, 2018Familieliv, Have, Husholdning0 Kommentarer

Da mange mennesker ikke ved hvad et pileanlæg er, vil jeg gerne hjælpe dig kære læser med hvor du kan få mere viden om det.

Dansk pilerens holder fortiden informationsmøder mange steder i min region På disse møder vil man få et indblik i hvordan et pileanlæg fungere og om hvordan man skal forholde sig hvis man gerne vil etablere et anlæg.

Personligt har vi valgt at få et pileanlæg fordi vi gerne vil skåne miljøet og fordi vi ikke ønsker at være afhængig af det offentlige system.
Jeg tror, at de husejere som vælger at forblive en del af den offentlige tømningsordning, vil komme til at betale  dyrt for at få tømt deres “minianlæg”. Et minianlæg er et anlæg hvor rester af det spildevand der udledes fra hustanden, løber ud i åer og vandløb. Hvorimod et pileanlæg optages alt af pilen og indgår i et økosystem.
Så vidt jeg har forstået bliver der sat måler på minianlæggene, sådan at man kommer til at betale for det der udledes. Derved har det offentlige fuldt overvågning på netop de ejendomme som vælger den løsning.

Da der er mange der fortiden får etableret et pileanlæg bliver der færre til at skulle betale til det offentlige. Det vil  uden tvivl give en større udgift til de som er tilbage.

Alt det forekommer IKKE ved at vælge et pileanlæg!

Her får du datoer og steder på informationsmøderne, som Dansk Pilerens holder:

🛑🛑 Undgå tvangskloakering. 🛑🛑
Kom forbi til en kop kaffe og hør hvordan.
Dansk Pilerens
Industrivirksomhed

Som I ser på billedet er det ikke nemt for min mand at komme til at grave for mine piger som har meget travlt med at finde insekter og orme.

Men ikke desto mindre så skal vores anlæg lægge lige her. Det er 4 meter bredt og 20 meter langt. Den størrelse passer præcis til vores behov.

Er man mange om at gå sammen om et anlæg skal det være større og i den sammenhæng nedsætter man et så kaldt pilelaug. Det og meget mere vil I kunne hører om hvis du deltager i et informationsmøde.
Der er rigtig mange muligheder.

Vores pileanlæg kommer til at køre som et fremvisningsprojekt. Det betyder at man kan komme forbi og se det, også under opførelsen. Det kræver blot at man tager kontakt til Dansk Pilerens og aftaler fremvisningen med dem.

At tænke sig at der for ikke så længe siden, har været fuldstændig tilgroet med træer og buske der hvor vi anlægget vores anlæg.

Vil du vide mere så klik ind på linket neden for.

danskpilerens.dk

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere