Min spasérdragt

af nov 28, 2018Håndarbejde, Syning0 Kommentarer

Til dem af jer der har fulgt lidt med her på bloggen, ved at jeg har været igang med at sy en spasérdragt.
Dragten er lavet ud fra et mønster fra 1930´erne.
For at jeg ikke skal tage hele æren selv, må jeg nok tilstå at jeg har måttet ty til hjælp fra in mor. Så en stor tak til hende.

Her ser du lidt fra processen

og her er så det færdige resultat.

Jeg er meget glad for det endelige resultat og I kan tro at jeg allerede nu har fået brugt nederdelen nogle gange.
Hjemmesyet er nu bare godt
En stor tak til min mor, Bodil Jensen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere