toiletruller og garn

af sep 24, 2018Håndarbejde, Strik0 Kommentarer

Hvad har toiletruler med garn at gøre? Umiddelbart ikke ret meget, men alligevel.
Se nu bare her en idé min mand fik forleden.

For at få paprullen til at passe på krydsnøgleapperatet har jeg skåret en lille slids med min lommekniv, som altid ligger i min lomme på mit forklæde.
Foroven snitter jeg også to slidser for at kunne sætte garnet fast når jeg starter med at vikle det til et nøgle.
På den måde kan man genanvende toilet-rulle-papet til noget fornuftigt. Nå paprullen ikke kan mere, kan den bortskaffes på korrekt vis og en ny kan tages i brug.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere