Sommersysler, nysteapperat og garntvinde

af jul 28, 2018Årets gang, Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Selv om det er er sommer, sol og meget varmt, så sidder jeg ikke med hænderne i skødet. Jeg får strikket en del tøj og strømper til familien.

Jeg har fået en lille kjole færdig til Minna Rosa, et par strømper og en Mariusgenser til min niece Ida.
Desværre er det sådan at alle tingene er afleveret til de rette ejere uden at jeg har fået fotograferet det, så øvøv.

Og så er jeg gået i gang med en trøje i hør og bomuld til mig selv, og det garn jeg bruger er vundet op i bundter som skal rulles op til nøgler. Til det bruger jeg et nysteapperat.

garntvinde og nysteapperat. Rokken anes i baggrunden

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere