Nutella og hjemmebagt rugbrød

af jul 5, 2018Madopskrifter0 Kommentarer

Som mange sikkert ved vil jeg helst lave det meste af vores mad selv. Det gælder også når det er lækkerier vi taler om.
Så i går lavede jeg nutella, og det smager så pragtfuldt.
Her får du husmoderens opskrift, men pas på, det er en kaloriebumbe.

Det skal du bruge:

200 gr. chokolade, 78 %
200 gr, hasselnødder
4 dl. fløde
160 gr. smør
200 gr. nougat

Fremgangsmåde:

Blend nødderne meget fint. Nogen rister nødderne lidt i ovnen for at få skallerne af. Jeg blender med skal for min blender kan blende dem meget fint.
Varm fløden op under omrøring og tilsæt chokolade, smør og nougat Smelt det sammen. Når det er smeltet sammen med fløden tilsættes nøddemelet og massen kommes på rengjorte glas.
Nutellaen kan holde sig ca. 14 dage på køl.

Da jeg havde lavet nutellaen gik jeg til et møde, og da jeg kom hjem tror jeg der havde været mus i den. Jeg tror det er nogle to benet mus. Se på de ene glas på billedet, tror I ikke der har været nogen i det?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere