Min broddækning med arvestykker

af jun 8, 2018Husholdning0 Kommentarer

 Jeg syntes lige jeg vil viser jer hvordan jeg havde valgt at dække bordet i haven, da vi forleden skulle have en gæst.

Min borddækning med arvestykker
Bonderoserne er så sukke lige nu

Bonderoserne er fra vores datter og svigersøns have. De hæklet dækkeservietter er fra min grønne ungdom. Dem har en af mine nære kammeraters farmor, Ellen Keis fra Nordfalster, lavet til mig da jeg var en ganske ung pige.
Farven på servietterne bære præg af at de er fra begyndelsen af firserne. Da skulle alt være i pastelfarver.
Jeg havde ikke troet at jeg nogensinde skulle få dem brugt igen, men så her forleden syntes jeg at de passede så godt til bonderoserne og det øvrige service.
Tallerknerne er nogen min mormor har købt for mange år siden på et marked i Roskilde, og nu har jeg dem stående. Hvem ved måske kun til låns, da de egentlig tilhører vores yngste datter, som pt. bor på kollegieværelse- hun  studerer.
Kanden har jeg fundet ved et vejsalg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere