Se min kjole

af maj 23, 2018Håndarbejde, Strik0 Kommentarer

Som sådan en slags bijob har jeg jo min strik. For jeg må jo sørge for at familien har tøj på kroppen. Ikke fordi Minna Rosas forældre ikke sørge for dette, men mormor syntes nu denne her lille kjole var så fin og sommerlig.

En rigtig lille sommerpige
De trekvartlange gamasher er også i samme farver som kjolen
Kjolen er stikket i økologisk bomuld og uld, halvt af hver. Det er en fantastisk blød kvalitet. Det første den lille sagde da hun fik det på var “ej hvor dejligt mormor. Det er så blødt”. Ja så smeltede mormors hjerte jo helt.
Hvad skal jeg nu finde på?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere