Så fik vi lagt kartofler

af maj 11, 2018Have0 Kommentarer

Så fik vi lagt ca. 400 kartoffelplanter. Der er rigeligt til os til et års forbrug, hvis alt går vel.
Hvis planterne bærer frugt,så kan vi sælge lidt kartofler i den lille blå gårdbutik vi har. Der var mange der spurgte sidste år om jeg havde kartofler, men dengang måtte jeg desværre meddele at vi ikke havde.
Men måske i år, hvem ved!?

vi gør klar

Nu mangler vi bare husmoderen bag på

vupti der var hun

Pas nu på det ikke er husmoderen der ryger i jorden. Så får gårdejeren maaaange koner 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere