Nye rabarberplanter

af maj 20, 2018Have0 Kommentarer

Husmoderen er gået helt i rabarberne. For at udvikle mit kendskab til denne skønne næringsholdige plante har jeg måttet investere i forskellige slags rabarplanter.
Når jeg nu har flere forskellige planter, vil jeg også bedre være i stand til at finde ud af hvilke planter der er god til de forskellige ting.

Jeg søger dog en rabarberplante som, efter sigene, skulle være super god. Den hedder “Marshall early gray”. Den skulle have et meddel syreindhold og være god i smagen.

Jeg må ud på marked og se om jeg kan finde den.
Er der nogen af jer læsere der ved hvor jeg kan købe den må I meget gerne skrive til mig, for jeg kan ikke få den i de planteskoler jeg har besøgt.
I skrivende stund har jeg ffire forskellige typer rabarber planter.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere