Ingeborg 2 år

af apr 23, 2018Årets gang, Familieliv0 Kommentarer

For nogen tid siden var Minna Rosa og jeg til børnefødselsdag hos Ingeborg. Det var en dejlig formiddag og Ingeborg havde inviteret sine andre venner fra dagplejen, så der var mange børn at lege med for Minna Rosa.
Ingeborg bor ca. 5 km. fra os og da jeg ikke har nogen bil hjemme gik vi til Ingeborg.Det er en smuk tur gennem et smukt og varierende landskab.
Vi gik på den gamle jernbaneforbindelse mellem Næstved og Slagelse. Sporet er forlængst blevet nedlagt og fungere nu som en asfalteret sti.

Minna Rosas mormor fik ved samme lejlighed muligheden for at hilse på dagplejemødrene Tina og Tina, som gerne ville mødes med os i løbet af sommeren. Det glæder jeg mig meget til.

Her er lidt billeder fra formiddagen.

alle gæsterne

Fødselaren

Fødslesdagskagen

Guf og lækre ikke så usunde sager

Som I kan se sad vi på gulvet, hvilket jeg syntes var rigtig smart når der er så mange små mennesker. Blot en god idé til hvordan du kan holde børnefødselsdag.
Udover kagen og frugtstænger fik vi dejlig frugt, mælk, havremælk og vand hvilket er rigtig godt set med mine øjne. Hverken børn eller voksne har godt af for meget sukker, så ingen juice eller andre søde drikke.

Minna Rosa og jeg siger mange tak for en dejlig dag til Ingeborg, og vi håber at du kan bruge de fine gaver du fik af alle de søde børn.

OBS:
Der er givet tilladelse til at jeg må lægge billeder på indlægget af børn og voksne.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere