Min nye gamle frugtskål

af mar 24, 2018Husholdning0 Kommentarer

Denne her smukke gamle frugtskål fik jeg af en god bekendt, som har samme passion for smukke gamle ting som jeg.

Jeg tror jeg vil få den forsølvet så den kommer til at stå flot og blank, og som ny.
Den ligner lidt den der stod i min farmors hjem.

Jeg er meget glad for den, Så en stor tak til dig Majbritt Lykke Thomsen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere