Der er fyr på

af mar 25, 2018Husholdning3 Kommentarer

Rugbrødet, mums jeg glæder mig til at sætte tænderne i det.

I dag er der travlhed i det lille køkken på Egegaarden, for husmoderen er ved at gøre klar til påskefrokosten.
Her til morgen har jeg kogt æg, bagt rugbrød, stenalderbrød og lavet mayonaise.
Det er så rart når man har høns kan man bare gå ud og tage æg til frokostbordet, og blommerne er helt orange. Derved bliver min mayonaise også meget gul og ikke hvid, som den man køber færdiglavet næsten er.
Det er smukt at sætte en flot farvet mayonise på påskebordet.

Stenalderbrød

Hjemmelavet mayonaise af æg fra egne høns

Jeg ved godt at det ikke er helt normalt at afholde påskefrokost i dag, men til dem af jer der kender mig og min blog, ved godt at der er intet der er normalt i denne familie.

Jeg og min familie ønsker jer alle en god palme søndag.

3 Kommentarer

 1. fru Jensen

  Det er i det hele taget dejligt at kunne gå ud og hente æg, hjemmedyrket korn til brød og i sæsonen frugt og grønt ad libitum fra haven. Jeg føler mig så rig når jeg læsser sådanne lækkerier af på køkkenbordet. Og så nyder jeg i den grad at være efterlønner så jeg kan hellige mig hus og have, det er så skønt at være hjemmegående. Rigtig god påske til dig og din familie.

  Svar
 2. Husmoder

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Svar
 3. Husmoder

  Kære Kirsten
  I sandhed hvor har du ret i at man føler sig rig når man har de muligheder vi har.
  Tillykke med dit "nye" erhverv som hjemmegående husmor. Det glæder mig usigeligt at der er andre der har den samme indstilling. Men jeg tror nu der er flere end jeg egentlig regner med der går hjemme og passer hus og familie.
  Vi, her på gården, er så småt begyndt at tænke i køkkenhave- planlægning. Det er jo den årstid nu.

  Tusind tak for dit indslag. Jeg bliver altid så glad når jeg hører fra jer læsere. I har så mange gode ting at tilfører min hverdag, så mange tak for det 🙂

  Og en rigtig god påske til dig og din familie også.

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere