Og sovsen skilte

af jan 1, 2018Husholdning, Madopskrifter0 Kommentarer

Nytårs aften var vellykket hos os, altså lige bort set fra at sovsen skilte, men blevsamlet med mælk, jeg glemte at tænde for de råstegte kartofler. Og min mand Freddy glemte at komme rejer på den kolde torskeanretning.
MEN hold nu op hvor smagte maden bare godt, trods alle odds var imod.

Her er vores menu.

Forretten uden rejer, men den var god

Hovedretten …mums

Desserten, citronfromage

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere