Hjemmelavet dukketøj

af jan 14, 2018Håndarbejde, Strik0 Kommentarer

Mit barnebarns lille dukke har længe ønsket sig at få tøj på kroppen. Jeg tror at hun har frosset så meget.

Derfor er mormor gået i gang med at strikke og sy dukketøj til det stakkels barn.
Jeg strikker dukketøjet af de mange garnrester jeg har liggende. man kan jo lige så godt bruge garnresterne til noget ordentligt.
Jeg ved at mange ville sige at jeg bare kunne købe dukketøjet, men det man lige skal huske er at vi lever for kun én indtægt. Det er derfor vigtigt at vi spare hvor vi kan. Der er ingen grund til at bruge pengene unødigt.

Jeg har også mange stofrester liggende og dem vil jeg også bruge til at sy tøj og tilbehør til det lille dukkebarn.

Til den lille dukkekjole jeg er ved at strikke må jeg se hvad jeg har i gemmerne af uldbånd. Det skal monteres nederst på kjolen, som seler på bullen (er det stykke der er foroven på kjolen (bærestykket om man vil)) og på kysen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere