Nye redekasser til mine piger

af nov 30, 2017Husholdning0 Kommentarer

På billedet oven for ser du fremstillingsprocessen af nye redekasser til min hønse-piger. Vi er nemlig nød til at lave andre redekasser til dem, da vi har fået flere høns på Egegaarden.
Husk at Egegaardens høns er fritgående høns, som har det rigtig godt.

Grunden til at vi købte flere høns er for det første vi har mistet 2 grundet folk tror vores vej er en motorvej. der kører kort og godt alt for stærkt.
Vi bor ude på landet på en smal vej hvor du knapt kan passere 2 biler. Problemet er at der er ret godt udsyn og så har vi i sommer fået repereret vejen så den er fin at kører på.

Den anden grund er at vi knapt kan følge med æggeleveringen. Der er nemlig ret godt flow i min lille  gårdbutik. nogle dage har der simpelthen været udsolgt og jeg har derfor ikke haft åbent.
For at der skal være æg til os selv måtte vi have flere høns.

De nye redekasser og et lille udvalg af besætningen.
Tak til mine høns for at vi måtte bringe dette foto på bloggen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere