Mit køkken

af aug 9, 2017Husholdning2 Kommentarer

Mange af mine læsere har spurgt om de må få et lille kig ind i mit køkken. Det må de da hjertens gerne,så derfor bringer jeg et par billeder her.

med hø/halm i

min høskasse

2 Kommentarer

 1. Tina Villien

  Hvor er det skønt. Ud over dine Madam Blå ting er jeg særligt vild med dit brændekomfur.

  Svar
 2. Husmoder

  Og du kan tro at jeg er rigtig glad for det 🙂
  hilsen husmoder Berit

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere