Ja ja vi har da indlagt vand

af aug 21, 2017Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Jo vand det har vi da fået indlagt i huset, men det koldt, så det er ikke de store udgifter vi har har på lange bade.
Men det kommer nok når vi får vores badeværelse, og får lavet en eller anden form for fyr.

Ja du læste rigtigt, vi har ikke varmt vand andet end det vi koger eller det fra grukedlen. Vi har heller ikke centralvarme, det vil sige at vi ikke har noget fyr. Det eneste vi har er en pilleovn og så selvfølgelig også vores brændekomfur om vinteren.

Mange ser på os med stor mistro når vi fortæller at vi ikke har noget varmt vand, det er som om de næsten siger (med deres kropssprog)”Det passer ikke”, men jo det passer. Og det kan sagtens lade sig gøre at leve sådan.

Men det skal dog siges at vi er ved at lave et nyt badeværelse, men ingen ved hvornår det er færdigt, og ind til da må vi altså nøjes med det vi har.

Det er ikke særligt svært at leve uden et bad og det er absolut ikke svært at leve uden varmt vand, og tænk alle de penge vi spare på den bekostning.

For en god orden skyld vil jeg dog lige oplyse at vi dog bader, men det er bare ikke herhjemme. Svømmehallen og sportshallen bliver flittigt besøgt.
På den måde får vi også rørt os lidt.

Billedresultat for billeder af vandhaner
Måske mit nye badekar. Hvem ved?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere