sommersysler

af jul 18, 2017Årets gang1 Kommentar

Selv om temperaturen siger noget andet, så kan vi ikke komme uden om at sommeren er over os. Det er ihvertilfald efter kalenderen at dømme.
Hos os på Egegården har vi ret mange opgaver at skulle klare på denne årstid. Vi skal blandt andet sørge for at derer lavet noget brænde til komfuret til vinter. Jeg skal hilse og sige at det IKKE er sjovt at skal ud og hugge og flække brænde om vinteren, bare fordi der ikke er mere på lager.

Ved siden af brænde-frem-stillingen skal jeg også sørge for at der er strikket strømper til familien. De strømper som skal stoppes skal selvfølgelig også være klar til endnu en sæson med kulde.

Udover sommersyslerne og fremstillingen af sokker, skal jeg også se efter vores lille barnebarn. Hun må være med i de daglige gøremål, og det nyder hun i fulde drag.

Der laves frikadeller. Hænderne er naturligvis vasket grundigt

Test smagning af frikadeller

Kartoffel- opgravning

Og bringes til køkkenet

Vi passere på billedet ovenfor vores brændenældebed. Mon ikke jeg skal til at fremstille strømpegarn selv? ( læs forrig indlæg). Jeg mangler jo bare fårerne 🙂

De sysler som er nævnt ovenfor er blot et lille udvalg af hvad vi går og får tiden til at gå med. Ud over dem skal jeg stadig sørge for mit huslige arbejde, så som madlavning, bagning, rengøring, passe vores lille barnebarn (mor og far er nød til at arbejde i sommer), vaske tøj og være torvholder for familiens sammenkomster og aftaler.

Jeg elsker mit erhverv og er meget ked af at det er så nedprioteret i vores samfund.

1 Kommentar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere