Linkehoser af nælder og uld

af jul 17, 2017Håndarbejde, Strik2 Kommentarer

Som mange af jer sikkert ved har jeg, i min husholdning, meget fokus på miljøet. Derfor er jeg begyndt at strikke strømper af garn hvori der ikke er nylon.
Nylon er et plastprodukt, og derfor forurener det i naturen når det bort kastes.
I stedet er der kommet et garn hvor der er nældefibre i. Det skulle efter sigende være stækere end nylon.
Her er det første par jeg har strikket.

Idag drager jeg til min garnbutik, MaskeradeGarn i Fuglebjerg, for at bestille mere af det garn.
Det er fantastisk lækkert at strikke med, og så er det umådeligt blødt.
På nettet koster garnet 45,- kroner pr. nøgle, men hos MaskeradeGarn kan du købe det for 43,- kroner pr. nøgle.

Det første par er til min mand. Han skal nu være testperson, for at se om garnet nu også er så stærkt som foreskrifterne siger.

2 Kommentarer

 1. Tina Villien

  Da jeg var i Sønderborg på Spejdernes lejr 2017 i uge, var jeg rigtig glad for, at jeg havde taget hjemmestrikkede sokker med – 1 par til om natten og 1 par til om dagen. Jeg har aldrig været pjattet med strik-sokker, men det er jeg i den grad nu. Så meget, at jeg vil lære selv at strikke sokker. Min mor har lovet at assistere mig – omend hun bor 5 kvarters kørsel fra mig. Jeg vil helt sikkert også tage en tur i MaskeradeGarn i Fuglebjerg og prøve det miljøvenlige garn, du her anbefaler. Bor ca. 15 min. kørsel fra Fuglebjerg,- har bl.a. familie der.
  Mvh Tina

  Svar
 2. Husmoder

  Hvor er det bare dejligt at hører. Tænkt at du er blevet en af os.
  Og så er du blevet så glad for strikket strømper at du nu er gået igang med at lærer strikketeknikken også.
  Jeg kan kun ønske dig et stort tillykke med det hele og held og lykke til med dine nye strømper. Det er ikke så svært at lærer.

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere