Bønner og Madma blå

af jul 19, 2017Husholdning0 Kommentarer

Kaffebønner er ikke bare kaffebønner. Nogle er bitre andre er stærke, og så er der dem der er fremstillet under ordentlige arbejdsforhold, som samtidig er økologiske. Det er præcis dem jeg bruger, nemlig fair trade

Bønner og Madam Blå

Jeg køber bønnerne hos den lokale købmand i Sandved. Der hvor jeg ligger alle mine indkøb.
Bønnerne er hele og jeg maler dem på min kaffemølle.
Kaffe der er fremstillet smager mere frisk, så derved kan gæsterne på Egegaarden altid få frisk kaffe.

Jeg fremstiller kaffen på gammeldaws manér. Det vil sige at jeg koger vandet på en kedel og derefter hælder jeg vandet over de malet bønner som er hældt i kaffeposen på min madam blå kande.

Kaffeposen er en pose der er lavet af bomuld og er meget fint vævet. Den kan skyldes igen og igen og er derfor billig i drift.

Kaffebønner er godt nok noget dyrer end de malet bønner, men jeg skal fratrække udgifter til en ny kaffemaskine (sådan en har jeg ikke), udgifterne til kaffeposer af papir har jeg heller ikke og udgifterne til strøm (kaffemaskine) jeg bruger gas om sommeren og brændekomfuret om vinteren. Så summasumarum, så tror jeg det bliver det samme.

Jeg kan vel godt sige at jeg får kvalitet, som ikke koster mig ekstra.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere