Social opførsel på skoleskemaet, ja jeg er bekymret

af maj 25, 2017Familieliv0 Kommentarer

Til morgen var jeg ved at få over morgenkaffen galt i halsen, da jeg læste overskriften på en artikel i tidende “Social opførsel kommer på skoleskemaet”, Du godeste tænkte jeg, er vi nu kommet dertil hvor vi ikke længere er i stand til at lærer vores små poder de sociale spilleregler? Har jeg været så længe væk fra den store verden så jeg ikke har set den komme?
Jeg læste artiklen med en gluppende appetit, og mens jeg tykkede mig igennem den, blev jeg mere og mere bekræftet i at det valg min mand og jeg traf da vi fik vores den yngste er det helt rigtige for alle vores børn og for os.
For i følge artiklen er det nu desværre blevet så gralt at når børnene når skolealderen kan de ikke forstår de sociale spilleregler.
De kan ikke vente til det bliver deres tur, de har ikke lært hvad empati er og de har svært ved atglæde sig på endres vegne.
Vores børn er vokset op med en mor der altid har haft tid til dem, og de har lært hjemmefra at tage ansvar for andre og dem selv. De har lært hvad empati er.
Nå men nu skal man altså have en flok mennesker til at finde ud af hvordan man får lært børnene at begå sig blandt andre mennesker. Det tror jeg heller kommer til at koste ret mange skattekroner, det bliver nok næsten gratis 😉
Nej, mon ikke vi hellere skulle se at få lært de unge og kommende forældre at tage det ansvar ?
Det er da det nemmenste, og det r da den fornemmeste opgave man har som forældre.

I følge artiklen er vores børns manglende forståelse for de sociale spilleregler, en af konsekvenserne ved at begge forældre er blevet udearbejdene.
Familien er blevet nedprioriteretså meget at vi ikke har tid til at være forældre.
Ja jeg er dybt bekymret over den udvikling vi er på vej hen mod.
Jeg vil kæmpe videre med at få unge forældre på andre tanker inden det er forsent.

Jeg har nu gået hjemme på fuldtid i 15 år og det er det bedste jeg har gjort for mig selv og min familie.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere