I tidende igen

af apr 30, 2017Medier0 Kommentarer

Så kom mit barnebarn og jeg i endnu en avis. Det er da lidt sjovt.
Jeg har virkelig fået mange henvendelser fra mange kvinder som gerne vil leve som vi gør. Jeg håber da også jeg kan inspirer nogen til at tage springet. Men det kræver, først og fremmest mod.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere