Husmoderen i tidende….igen

af mar 31, 2017Medier0 Kommentarer

Jeg er meget overrasket over alt den medieomtale vores liv har fået. Jeg syntes jo ikke det er så odiøst som mange syntes det er. Det er jo bare sådan vi har valgt at leve livet.
Jeg er da glad for at jeg kan være med til at skabe fokus på den livsstil, og jeg kan da også kun anbefale at mange andre følger den vej. Fordi det er så simpelt, og man får meget mere ro og tryghed i hverdagen. Og parforholdet bliver meget mere homogent.

Som min mand siger “ja homogent i den forstand at jeg tjener pengene og du bruger dem”. Ja hvortil jeg siger ” Du ville have ligestilling, og det har du fået”.

Nej det er bare vores måde at være humoritiske på, men der er dog mening med galskaben.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere