Her hjælper alle til

af feb 2, 2017Familieliv0 Kommentarer

Hvis jeg som husmor skal kunne når alle mine gøremål, må alle, store som små, være med i husholdningen.
Her er det mit lille barnebarn der er med til at skrælde kartofler og gulerødder.
På det nederste billede er vi i haven for at hente porre til suppen.
Det er sjovt og dejligt at have hende med i alt hvad jeg gør. Tingene tager dog lidt længere tid, men det gør ikke noget, når bare jeg kan få lov til at være sammen med min lille høne.
Trøjen hun har på er en jeg har strikket til hende.det er den så kaldte klantrøje (fordi vi alle har en sådan sweater).
Læg endelig mærke til gryden. Det er en gryde som er specielt lavet til brændekomfurer. Ringen den har på siden er sat der for at gryden ikke skal falde ned i ilden. Den type gryder har jeg i flere forskellige størrelser.
Gryderne kan naturligvis ikke købes i de butikker vi har idag, så jeg har måttet lede efter dem på nettet og på loppemarkeder.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere