Brugbare julegaver

af jan 3, 2017Årets gang, Familieliv0 Kommentarer

Jeg vil starte dette indlæg med at ønske alle mine læsere et godt og lykkebringende nytår.
Nu er vi alle, forhåbentlig, kommet godt ind i det nye år og hverdagen er atter i gang igen.
Trods at vi er godt begyndt med hver vores hverdagssysler og arbejde, så syntes jeg alligevel at jeg vil fortælle lidt om de dejlige julegaver jeg har fået.
I vores familie har vi ikke tradition for at give hinanden meget dyre gaver, og vi elsker at få oplevelsesgaver. Især oplevelsesgaver hvor hele familien kan være med, vores og min søsters børn er meget familiemennesker. De sætter alle pris på at få familieture i gave.
Nå men jeg fik

  • en ismaskine af min dejlige mand
  • en tur til eksperimentariet af vores søn
  • et fint håndaftryk af vores barnebarns hænder
  • et forklæde fra vores yngste søn og datter
  • julepynt fra Geo Jensen af min mor og hendes mand
  • endnu en familieudflugt som vi ikke ved så meget om endnu, det bliver spændende. 
  • Derudover fik jeg nogle antikke duge som min mors mands farmor har syet. Dem tog jeg et billede af så I kan se dem, jeg syntes de er smukke.
Alt i alt syntes jeg det var nogle dejlige gave alle sammen, og jeg glæder mig til familieudflugterne.
Det skal lige siges at vi har givet hele familien en tur til Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk.
Jeg havde ligeledes strikket strømper til alle børnene og så skal de på fisketur med deres far i februar måned.
Så som I nok kan se er vi ikke materalistiske i vores familie, og det er noget jeg sætter stor pris på for der er nok forurening i verden.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere