Min nyerhvervelse

af jan 9, 2017Husholdning0 Kommentarer

Det er da utroligt så glad jeg er for mit brændekomfur, det har mange funktioner, og så er det også energibesparende.
I dag skulle jeg stryge viskestykker, skjorter og t.shirts, derfor puttede jeg en ekstra pind i komfuret og satte mit nye strygejern over ringene for at varme det op.
Og så var det ellers igang, se blot her.

Mit nye strygejern som aldrig går i stykker

På billedet nedenfor ses i baggrunden den man bruger til at stryge skjorteærmer på. Det skal nemlig gøres korrekt. Det ser ikke pænt ud hvis der er en fold midt på ærmet.
Det har min mormor og mor lært mig.
Det at stryge ordentligt er ikke noget man bare gør, det er et håndelag man bør lærer hvis man vil have tøj, duge og sengelinned der er strøget korrekt.
Mange vil sikkert sige at man i dag ikke behøver at stryge så meget som man gjorde førhen. Deri vil jeg ikke give folk ret. Jeg syntes at det sergodt ud når tøjet er strøget, og så ligger det også pænere i skabet.

Mit nye strygejern er jeg, som ovenfor beskrevet, er jeg meget glad for. Tænk hvormeget jeg spare i strømforbrug og affald (de moderne går jo i stykker og der skal købes et nyt).

Husmoderen i fuld gang med strygningen af en skjorte

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere