ja ja det går jo ikke godt hver gang

af dec 12, 2016Husholdning0 Kommentarer

Jeg er desværre blevet gluten og laktose intolerant. Det vil med andre ord sige at jeg ikke må spise fødevarer med gluten (det er der i de fleste melprodukter), og jeg må heller ikke få almindelige mælkeprodukter.
Derfor skal jeg nu lærer at lave mad på en lidt anden måde, og med andre produkter.
I den sammenhæng er det godt at jeg har en fantastisk købmand. Hun har nemlig et stort udvalg i gluten og laktosefri råvarer.

I går skulle jeg så forsøge at lave æbleskiver uden rigtig mælk og uden mel. Jeg brugte rismel i stedet.
Det gik ikke så godt desværre.
De smagte sådan okay, men ikke rigtig godt. De blev meget tørre og i det hele taget ikke særlig lækre.
Er der mon nogen af mine læsere der har en opskrift de kan anbefale??

lækre ser de ikke ud

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere