En bog skrevet af nogle kloge kvinder

af dec 9, 2016Husholdning0 Kommentarer

Efter at have tændt op i komfuret, båret brænde ind, støvsugetrenset pilleovn, spist morgenmad og vasket op( i hånden, har ikke opvaskemaskine). Er det blevet tid til at sætte mig med en bog som er skrevet af nogle, set med mine øjne, ekstremt kloge kvinder.
En bog som bør indgå i undervisning i folkeskolen, sådan at de kommende voksne som skal styre vores land videre efter os, kan forstå hvor vigtigt det er at værne om familien. Det der står i den bog er det jeg har sagt i mange år.
Det kan kun anbefales at læse den.

Familens bibel

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere