Mens jeg venter er jeg produktiv

af sep 13, 2016Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Mens jeg sidder og våger over mit barnebarn som sover så sødt i sin barnvogn, sidder jeg og drikker kaffe og strikker strømper.
Strømpe-strikketøjet kan man have med over alt. Det fylder ikke noget.

For mig er det bare livet.
Jeg er produktiv samtidig med jeg passer baby og slapper af.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere